• A 2013 július 1.-vel induló útdíjfizetési rendszerhez, a bevallási közreműködők számára, útdíjfizetési kalkulátort fejlesztettünk ki. A szoftver jelkimaradások esetére is biztosítja az útvonal meghatározást, az általunk fejlesztett útvonaltervező eljárás segítségével. Az ÁAK által biztosított díjfizetős szakaszok, és saját digitális térképi állományunk biztosítja a naprakész adatbázist a teherautókról bejövő adatok feldolgozásához. A rendszert az ÁAK hitelesítette, több bevallási közreműködő már sikeresen használja. A részletekért keressen minket.

  • Cégünk 2013 végére befejezi azt a több éves adatgyűjtést és feldolgozást, ami biztosítja, hogy az ország összes településére egyedi házszámok álljanak rendelkezésre. A térképi adatbázisok többsége jelenleg még csak sarokházszámokkal rendelkezik, amely nem biztosít egyes területeken (pl. lakótelepi környezet) precíz navigációt. Az egyedi házszámok esetében minden házszám saját koordinátával rendelkezik, így ez pontos cím geokódolást bíztosít a felhasználók számára.

  • Cégünk 2012 folyamán részt vett a Magyar Közút Útinform rendszerének megújításában, mely fejlesztés lehetővé teszi, hogy az ÚTINFORM rendszere bekapcsolódjon a nemzetközi közlekedési információk adatcseréjébe, szabványos DATEX alapokon.Az EASYWAY program keretében megvalósuló fejlesztések idehaza is gördülékenyebb adatáramlást biztosítanak a közúti szereplők, és a közúti információs rendszerek között.

  • A ROP pályázatok keretében informatikai, utastájékoztatási, és e-ticket céllal nyert el pénzforrást több helyi és helyközi közösségi közlekedési szolgáltató vállalat. Az NFÜ az országosan egységes szemléletű és átjárható rendszerek létrehozásának érdekében előírta az idevonatkozó EU ITS szabványok használatát. A Transmodel adatbázis, és a SIRI szolgáltatás létrehozása, valamint öt éves üzemeltetése minden nyertes számára kötelező feladat.

  • A Térképtár Kft. többéves adatszolgáltatói szerződést kötött a TeleAtlas nemzetközi digitális térképi és dinamikus tartalmakat előállító és aggregáló világcéggel, a magyarországi egyedi házszámok szállítására. Cégünk így hozzájárul a térképek frissítéséhez, amit alapvetően több éve már a TA magyarországi irodája végez.