Pontkezelő menü

Egy adott pontra való bökéssel a képernyőn felhozzuk a Pontkezelő menüt, amivel az adott pontot célnak(Csakide vagy megálló), elkerülendőnek, vagy fontos pontjaink (POI) közé rögzítendőnek (Felvesz) jelölhetjük.

A Keresés menü segítségével kiválasztott célpont funkciója ugyanezen Pontkezelő menü segítségével adható meg.

A Pontkezelő menü-t az alján található háromszögre bökve zárhatjuk be anélkül, hogy a ponthoz bármilyen funkcionalitást rendelnénk.

• Csakide: Egy célpontos útvonaltervezéshez

• Tilt: Adott pont (szakasz) kitiltása a navigációból. A kitiltás mindaddig él, amíg a tiltó listáról a pont/szakasz nem kerül le. Kezelése ezeknek a Menü/Tiltások menüpontban

• Megálló: A több pontos útvonaltervezéshez. A megállók sorrendjét módosítani lehet az Útvonal ikonra való kattintás után, a Megálló menüpont kiválasztásával.

•Felvesz: A fontos pontok (POI) közé vehetjük fel a pontot. Kezelése a Keresés menü Személyes vagy POI pontok keretében történik, attól függően, hova vettük fel a pontot.

•Bezár: Bezárja a pontkezelő menüt de marad a térkép ablakon.

pontkezelő_menu.JPG

POI-ra bökés: A térképre már kihelyezett fontos pontra bökéssel a Pontkezelő menü egy speciális esetét tudjuk felhozni, ahol a Felvesz helyett az Info menüpont szerepel. Ebben az esetben az Info menüpontot kiválasztva, információt kaphatunk a POI-ról illetve a környéken lévő további POI-król, valamint a POI-kat letörölhetjük a térképről.

poi_info_keres.JPG

<< Vissza      Tovább >>