Navigáció

A szoftver több nyelven biztosít hangbemondásos navigációt, a képernyőn ábrán láthatjuk a következő manőver típusát és távolságát, valamint sávasszisztens szolgáltatás is segít tájékozódni. A navigációs események csak Navigálás üzemmódban láthatók.

Ha a következő esemény egy adott távolságon belül van (ez állítható a Beállítások/Navigáció/Manővertáv pontban), vagy az esemény a megérkezés, akkor:
• A Keresés gomb helyén látható a következő esemény ikonja (kicsiben). Ha az esemény messzebb van, mint a 2000 m-es checkpoint, akkor az egyenesen előre kép látszik, ennek elérésekor vált át a megfelelő eseményt jelző ikonra.
• Az Alsó információs soron (eseménysor) a esemény utáni útszakasz neve.
• A Menü gomb helyén a eseményig hátra levő távolság.

Ha a következő esemény egy adott távolságon túl van, akkor a fenti és az alábbi információk váltakozva jelennek meg:
• A Keresés gomb helyén látható a megérkezés ikonja (kicsiben).
• Az Alsó információs soron (eseménysor) az úti cél neve.
• A Menü gomb helyén a megérkezésig hátra lévő távolság.

A térképre kikerül a következő esemény ikonja nagyban is ha az eseményhez elég közel vagyunk. Az ikon a térképpel együtt mozog és mindig az esemény helyére mutat.
A képernyő bal alsó sarkában jelennek meg a sávinformációk a többsávos utakon a kereszteződések előtt. A számunkra megfelelő sávok zöld színnel vannak jelölve.
A képernyő tetején jelennek meg az útjelző táblák, mielőtt még a következő elágazáshoz érnénk. A számunkra megfelelő útirány táblája zöld színnel jelenik meg.

Figyelem: A Menü a navigáció alatt is elérhető, a helyére kerülő következő manőver távolságát jelző kiírásra való bökéssel.

Hangjelzés az esemény előtt sebességtől függően bizonyos távolságoknál (checkpoint) történik (illetve ismétlődik)

események_a_kepernyon.JPG

<< Vissza      Tovább >>