ÚtInfó

A cégpárosunk által fejlesztett és forgalmazott ÚtInfó navigációs szoftver 2001 óta van jelen aktívan a hazai piacon. Az elmúlt években több verziót is megért, amelyek közül az 1.8.5 és a 2.3 volt a legsikeresebb. OEM, bundle és "sima dobozos" forgalomban is kapható volt, emellett egyedi (b2b) alkalmazásokat is kifejlesztettünk.

Jelenleg a kereskedelmi forgalomban a 2009 végén elkészült UTINAVI márkavédjeggyel ellátott 3.0-ás verzió található meg. Asztali és mobil Windows operációs rendszerek alatt futtatható.

uti16_0.JPG

Tesztelte: Navigálj velünk

A szoftver fejlesztőknek létrehozott SDK (szoftver fejlesztői csomag), illetve a szoftver kívülről való vezérelhetősége biztosítja más szoftverekkel való integrációját is.

Az ÚTINFÓ SDK-ra épült a több díjat nyert PocketGuide alkalmazás Windows mobile változata, valamint több járműkövető diszpécserközpont. (Tisza Volán, Gemenc Volán, Hajdú Volán, Jász-Kun Volán, Sprinter Kft.)

Újdonság az egyedi kinézettel, és kezelő felülettel való ellátás lehetősége, melyet partnereink számára már kisebb darabszámok mellett is biztosítunk.

Ezek közül az egyedi felülettel ellátott GPSmarty alkalmazás már külföldi terjesztésre is került.

Kereskedelemmel, terjesztéssel kapcsolatosan kérjük keressen meg minket.

Belépés