Minőségpolitika

A CData-Térképtár Kft. elsődleges célja, hogy növelje versenyképességét, az általa előállított térinformatikai-, közlekedésinformatikai rendszerek adatállományainak készítési-, adatfeltöltési- és kapcsolódó adatfeldolgozási tevékenységeivel növelje piaci részesedését és megrendelőinek számát és elégedettségét.

Minőségirányítási rendszerünknek garantálnia kell a cégünk által nyújtott szolgáltatások mindenkori kiemelkedő minőségét.
Céljaink megvalósítása érdekében a vezetésen belül meghatároztuk a minőségirányítási rendszer működtetéséért és fejlesztésért való felelősségeket. Minőségirányítási rendszerünk minden elemét felülvizsgáljuk, a felülvizsgálatokat tervezetten és ellenőrzötten hajtjuk végre, ezáltal biztosítjuk a folyamatos fejlesztés lehetőségét.

A vállalkozás üzleti értékét termékeinek és kapcsolódó szolgáltatásainak minőségi színvonala, a társaság szakembereinek tudása és szakmai tapasztalata jelenti.
Folyamatosan figyeljük a piaci igények és a szoftverfejlesztési technológiák változásait a szakmai konferenciákon, kiállításokon, az interneten, szakembereink továbbképzéseken vesznek részt. Az ily módon megszerzett információkat visszacsatoljuk folyamatainkba, ezzel biztosítva termékeink és szolgáltatásaink korszerűségét és hasznosságát.
Szolgáltatási folyamatainkba bevont beszállítóink és alvállalkozóink megfelelőségét rendszeresen felülvizsgáljuk, ezzel biztosítva a megfelelő színvonalú, vevő által elvárt minőséget, partnereink hosszú távú megelégedettségét.

A cégvezetés feladata, hogy olyan környezetet biztosítsunk munkatársaink számára, ahol képzettségüket és képességüket a vállalkozás és saját érdekük érvényesítése eléréséhez kamatoztatni tudják.

Vezetőségünk minden intézkedésével arra törekszik, hogy a gazdaságos működés eredményeként a mindenkori személyi és tárgyi feltételeket olyan szinten biztosítsa, ami megfelelő hátteret nyújt a minőségi munkavégzéshez.
Tevékenységünk középpontjában a megrendelőink állnak. Üzletpolitikánk alapvető eleme, hogy szolgáltatásainkat optimális, versenyképes áron és magas színvonalon tudjuk nyújtani, a vállalási határidők betartásával és a mindenkori rendelkezésre állás biztosításával.

Ügyfeleink igényeinek magas szintű kielégítése érdekében kölcsönösen előnyös partneri kapcsolatot alakítottunk ki és tartunk fenn beszállítóinkkal és alvállalkozóinkkal, minden szakmai-, és üzleti partnerünkkel.

Elvárjuk, hogy minden alkalmazott és bevont alvállalkozó személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a cégünk sikeréhez. A CData-Térképtár Kft. nevének partnereink szemében a mindenkori megbízhatóságot és szakértelmet kell, hogy jelentse.

Cégünk, 2008-ban sikeres MSZ EN ISO 2001:9001 minősítést kapott, a minőségirányítási elveket pedig több munkafolyamat végzésében is sikeresen alkalmazza.

Q-LOGO_M1051-08_color_MIR (295 x 302).jpg